Връщане / Замяна / Рекламации

Връщане / Замяна

Вие можете да върнете или замените вашата поръчка в рамките на 30 дни считано от датата на получаване. Върнатите артикули трябва да НЕ бъдат повредени! Те трябва да бъдат в препродаваемо състояние, тоест с всички етикети, в оригиналната опаковка (неповредена). Задължително трябва да бъде попълнен и изпратен формулярът по-долу. Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Стойността на върната пратка е за сметка на клиента и се приспада от първоначално заплатената сума. Моля имайте предвид, че първата куриерска услуга не влиза в сумата за обезщетение. Вие можете да изберете, дали да предадете пратката в офис на Еконт или да заявите куриер на Еконт в удобно за Вас време. Разходите по връщане на продукта (куриерска услуга, банкови такси и инспектиране на стоката) са за сметка на клиента ще бъдат приспаднати при изплащането на заплатената от Вас сума. Еконт няма да изиска от Вас никакво заплащане, но Вие сте длъжни да предадете продукта в подходяща опаковка. Съветваме Ви да запазите нашата транспортна опаковка и да я използвате, ако желаете да върнете поръчания/те артикули. Ние си запазваме правото да откажем рекламация, ако горепосочените условия не бъдат изпълнени! Транспортните разходи не подлежат на връщане (и в двете посоки).

Рекламации

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване и в присъствието на куриера.

При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера. За всяка пратка разполагате с 15 мин., така че дори куриера да бърза, Вие не бързайте, а надлежно огледайте стоката, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта – НЕ ТРЯБВА да заплащате наложения платеж и на място да искате да ви се състави констативен протокол от куриера.

Възстановяването на плащането може да бъде извършено чрез банков превод. Ако желаете банков превод, моля, впишете необходимите данни в полето за коментар!

Моля ползвайте този формуляр, за да изпратите информацията към нас. След попълването му ние ще се свържем с Вас в рамките на 3 работни дни, за да върнете/замените поръчката си бързо и лесно.