Макара за риболов Shimano Catana 2500 FC

Макара за риболов Shimano Catana 2500 FC

Сподели с приятели

Гладката и мощна работа на риболовната макара Shimano Catana 2500 FC се осигурява от два капсулирани лагера от неръждаема стомана и един ролков лагер, предавателна система Zinc Diecast Gear, перфектно нареждане на влакното от системата Varispeed, Super Stoper II и Dyna Balance. Понижено е теглото в сравнение с Catana FB благодарение на по-лекия корпус, изработен от новия материал XT-7. Алуминиевата AR-C шпула със конусен ръб осигурява далечни дистанции на замятане.

Съвкупността от тези характеристики правят Shimano Catana FC една универсална риболовна макара, подходяща за различни условия на риболов. В края на описанието по-долу можете да изгледате и видеото.

Описание

Новата риболовна макара Shimano Catana 2500 FC е една качествена и надеждна макара с превъзходен дизайн. Притежава два неръждаеми ролкови лагера + един иглен лагер, които обезпечават гладкост и мекота на работата, характерни за повечето скъпи макари. Алуминиевата AR-C шпула e с конусен ръб и осигурява далечни дистанции на замятане. Catana FC може да се използва, както за монофилни влакна така и за плетени влакна. Системите Dyna-Balance, Super Stopper II, AR-C spool само потвърждават, че без съмнение тази макара е без аналог в своя ценови клас. Това е чудесна универсална макара, която може да се използва за много видове риболов.

Характеристики и размери:
Модел CAT 2500FC
Брой лагери 2 + 1
Предавателно число 5.2 : 1
Иглен стоп лагер за моментален стоп – да
За един оборот навива 74 см.
Метална шпула – да
Метална дръжка – да
Капацитет на основната шпула /мм-м/ 0.25 мм / 160 м
Тегло – 260 гр.

Този продукт не е наличен.

Макара за риболов Shimano Catana 2500 FC

Макара за риболов Shimano Catana 2500 FC


Сподели с приятели