Лични данни

GDPR политика за защита на личните данни

Защитата на личните Ви данни е важна за нашия онлайн магазин Ribolov-Lov.com и компанията ни МАРИЯНА,ЕТ.

  1. За документа

Ние държим на поверителността на Вашите лични данни и този документ обяснява как ние може да събираме, пазим, обработваме, споделяме и прехвърляме Ваши лични данни.

  1. Какви лични данни събираме

Ние събираме следните лични данни:

2.1 Вашите имена, адреси, телефони и данни за фирма

2.2 Email адреси

2.3 IP адреси

2.4 Бисквитки

2.5 Плъгини които ползваме също може да събират лични данни.

2.6 Лични данни от други източници – например от социални приложения

Всички данни се обработват според изискванията на закона и легитимни бизнес цели, за целите на сключване на договор и с Вашето съгласие.

 

  1. Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели. Може да пазим личните Ви данни и за по-дълъг период ако се изисква от закон или за легитмни бизнес цели, ако не е забранено от закона.

 

  1. Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:

4.1 Оперираме нашия онлайн магазин

4.2 За бизнес цели като проследяване и анализ на работата на сайта

4.3 С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време

4.4. Използваме лог файлове само за административни цели и подобряване на онлайн магазин Ribolov-Lov.com

 

  1. Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:

5.1 Трети страни които са наши партньори, като куриерски фирми, Ти Би Ай Банк – ако закупите продукт на лизинг и администратори отговарящи за поддръжката и управлението на онлайн магазин Ribolov-Lov.com.

5.1.1 Завършвайки поръчка с метод на плащане с наложен платеж на нашия онлайн магазин Ribolov-Lov.com, Вашите лични данни ще бъдат използвани и споделени с куриерските фирми, с които работим, за нуждите на осъществяване на доставката на поръчаните продукти до желаната от Вас дестинация. Имаме сключени договори и използваме услугите за извършване на доставки с Еконт Експрес ООД.

5.1.2 Завършвайки поръчка с желание за покупка на продукти на лизинг с Ти Би Ай Лизинг от Ти Би Ай Банк Вие се съгласявате да споделим Вашите данни с тях за нуждите на интервюто за искане на стоков кредит. Данните, които споделяте по време на интервюто ги споделяте с Ваше съгласие за нуждите на стоковия кредит.

МАРИЯНА,ЕТ не разпространява или препредава, която и да е кореспонденция, както и не предоставя email съобщения на трети страни.

 

  1. Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия онлайн магазин Ribolov-Lov.com. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:

7.1 За опериране на сайта

7.2 За проследяване на работата на сайта

Тези два вида бисквитки са необходими, за да може нашия онлайн магазин Ribolov-Lov.com да функционира пълноценно.

 

  1. Вашите права

Според GDPR – Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право на информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни. Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към „Комисия за защита на личните данни“. За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия пощенски адрес или email адрес.

 

  1. Връзка с нас

На контактната ни страница на сайта ни са обявени нашите email адрес и телефон за контакт.

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.